Expertkunskaper – möt två av våra utbildningsledare

Färglära och kemi med Become a better colorist – ett banbrytande varumärke som erbjuder både omfattande kunskaper och transformerande kurser. Strategin är enkel men kraftfull: Färg ska vara tydligt, enkelt och roligt!

I samarbete med Smart Retail och Frisörföretagarna har boken “Become a better colorist” blivit digital och är tillgänglig för frisörskolor genom det digitala utbildningsprogrammet “beginner”. Tillsammans strävar vi efter att göra den värdefulla kunskapen från boken tillgänglig på ett interaktivt sätt, vilket gör inlärning och kunskapstester enkla, tydliga och roliga för eleverna.

Kursinformation – Digital utbildning försäljning och service
Klippteknik med Ulrica Hansson en välmeriterad frisör och lärare med frisöryrket som sin passion. Genom sitt genuina intresse för människor, utbildning och organisation i samband med sin passion för frisörbranschen är Ulrica en entusiastisk frisörlärare som håller i utbildningarna för klippteknik i Smart Retail Heads.

Ulrica har tävlat internationellt och kan titulera sig både Svensk, Nordisk och Europeisk mästare som frisör och har nominerats till ”Best Educator of the Year” tre år i rad i Australien. Internationella frisörtävlingar har alltid inspirerat henne och hon har haft flera uppdrag som tävlingscoach och internationell domare för Svenska, Australienska och Nya Zeeländska mästerskap genom OMC Hairworld och Worldskills.

Skicka en offertförfrågan

Ange hur många elever du har och vilka kurser du är intresserad av så återkommer vi med offert. Du kan också boka en demo så gör vi en genomgång via Teams eller Zoom. Under en halvtimme får du bekanta dig med programmet och alla dess finesser