Skolor och utbildningar

Digitala läromedel för Försäljning & serviceprogrammet samt Frisör, barberare samt hår- och makeupstylist

Boka demo och få offert

Smart Retail

Digitala läromedel för din undervisning

Är du utbildare inom handel? försäljning? service? Då är det här intressant för dig!

Smart Retail levererar digitala läromedel som utbildar och tränar dina elever inom personlig försäljning och service, samt specifika yrkeskunskaper inom handel. Smart Retails utbildning inom försäljning hjälper lärare att undervisa smart!

Lärare väljer våra läromedel i undervisning för bland annat FS – programmet, HV – och HT-programmet. Vi har många återkommande kunder i bland annat Academedia och Lärande, samt en hel del kommunala gymnasieskolor.

Anslut dig du också och ta del av förmånerna av att undervisa smart!

Extra intressant för dig som undervisar inom följande kurser och områden:
För morgondagens medarbetare inom handel

I en värld som ständigt utvecklas och ställer allt högre krav på uppdaterad kompetens, föråldras traditionella läromedel med en imponerande hastighet. Smart Retails läromedel utgör en garanti för en aktuell och relevant innehållsupplevelse, som uppfyller både Skolverkets och branschens krav på kunskap, både nu och i framtiden.

Så, varför bör du överväga att anamma Smart Retail’s läromedel?

Du som undervisar kan förmodligen relatera till att din tid är en knapp resurs. Många timmar förläggs på att skapa material som upplevs som aktuellt och som kompletterar äldre tryckta utgåvor. Vår didaktiska struktur erbjuder dig möjligheten att minska din administrativa arbetsbörda och samtidigt tillhandahålla lektionsinnehåll som håller sig uppdaterat med dagsaktuell kompetens. Dessutom är vår didaktiska metod anpassningsbar för att möta de varierande behoven hos olika elever.

Varje modul är strukturerad i små, interaktiva avsnitt som inkluderar övningar och tester. Våra utbildningar, kurser och avsnitt är utrustade med filmer, presentationsmaterial och en mångfald av övningar och tester. Som lärare kommer du att finna en bred samling av material som kan användas både i klassrummet, under praktikperioder och för individuell inlärning. Dessutom erbjuder vår plattform möjligheten att övervaka dina elevers framsteg genom en kontrollvy, oavsett var, när eller hur de studerar.

Tillsammans skapar vi möjligheter för alla elever, oavsett deras behov av anpassningar, att nå framgång i sin utbildning.

För ett inkluderande klassrum och en framgångsrik undervisning!

Prova kostnadsfritt

Kontakta Sandra på Smart för en fri testlicens – utan förbehåll

Läromedel för er utbildning

Klicka på "testa själv" för att få prova valfri kursmodul kostnadsfritt i en månad utan debitering.

Klicka på "kontakta säljare" för att samråda med oss på Smart Retail om vad som passar just er utbildning.

Boka demo och få offert

Be om en offert genom att klicka på knappen "få offert".

Boka en 30 min digitalt möte med Smart Retail's pedagog. Få prisuppgifter och bekanta dig med plattformen och utbudet för att få en förståelse för hur du kan använda läromedlet i dina kurser på yrkesutbildningen.

Följ med på en rundtur i vår digitala läroplattform!

Vi berättar gärna mer om vårt sätt att jobba. Här ger vi en kort introduktion.

Fler röster om Smart Retail

”Det är kul när branschen ger oss feedback på våra elevers kunskap i personlig styling. Oavsett om eleven har APL i klädbutik eller arbetar med kund i andra stylistsammanhang är utbildningen som vi får genom Smart Retail betydelsefull.”

Anna-Lena Karlsson

- Stylist/frisörlärare, Hahrska gymnasiet, Västerås

”Jag gillar Smart Retails kursmoduler i Hantverksprogrammet för årskurs 1! Ett omfattande material samlat i ett enkelt och effektivt koncept. Och ett mycket bra komplement till undervisningen för självstudier i och utanför klassrummet. Dessutom på svenska och begripligt för våra elever. Det gör allt mycket enklare!”

Ingegerd Ottsjö

- Yrkeslärare, Burgårdens gymnasium, Göteborg

”Materialet kan användas under lektionen och på APL-platser men är också utmärkt för att låta eleverna inhämta kunskap innan man går igenom ett avsnitt i klassrummet. På så sätt är de redan förberedda inför dagens lektion.”

Helena Nordengren

- Yrkesgymnasiet, Örebro