Skolor och utbildningar

Digitala läromedel för Försäljning & serviceprogrammet samt Hantverksprogrammet.

Boka demo och få offert

Smart Retail

Digitala läromedel för din undervisning, på Försäljning- och serviceprogrammet samt Hantverksprogrammet.

Är du utbildare inom handel? försäljning? service? Då är det här intressant för dig!

Smart Retail levererar digitala läromedel som utbildar och tränar dina elever inom personlig försäljning och service, samt specifika yrkeskunskaper inom handel, över hela landet.

Lärare väljer våra läromedel i undervisning för bland annat FS – programmet, HV – programmet och HT-programmet. Vi har många återkommande kunder i bland annat Academedia och Lärande, samt en hel del kommunala gymnasieskolor.

Anslut dig du också och ta del av förmånerna av att undervisa smart!

Extra intressant för dig som undervisar inom följande ämnen:
För morgondagens medarbetare inom handel

I en ständigt föränderlig värld som ställer höga krav på dagsfärsk kompetens blir traditionella läromedel inaktuella oerhört snabbt. Smart retails läromedel garanterar dig ett aktuellt innehåll som möter både skolverkets och branschens krav på kunskap idag och imorgon.

Smart Retail’s läromedel – din didaktiska relief

Så varför ska du välja ett Smart läromedel?

Du som undervisar känner troligtvis att din tid inte räcker till, du spenderar många timmar på att framställa material som känns aktuellt och som komplement till gamla tryckta upplagor.

Minska din administrativa arbetsbelastning och låt oss bistå med lektionsinnehåll som erbjuder dagsfärsk kompetens och en didaktisk metod som är anpassningsbar för elevers olika behov.

Varje modul är uppdelad i micro-avsnitt med interaktiva övningar och tester.  Varje utbildning, kurs och avsnitt har filmer, presentationsmaterial och variation på övningar och tester. Du som lärare kommer att finna material för klassrummet, APL platsen, gruppen och individen.  Dessutom kan du följa dina elevers progression i din kontrollvy – oavsett var, hur och när denna studerar.

Tillsammans möjliggör vi för alla elever oavsett behov av anpassningar, att nå framgång.

För ett flerstämmigt klassrum och framgångsrik undervisning!

Prova kostnadsfritt

Kontakta Sandra på Smart för en fri testlicens – utan förbehåll

Läromedel för er utbildning

Klicka på "testa själv" för att få prova valfri kursmodul kostnadsfritt i en månad utan debitering.

Klicka på "kontakta säljare" för att samråda med oss på Smart Retail om vad som passar just er utbildning.

Boka demo och få offert

Be om en offert genom att klicka på knappen "få offert".

Boka en 30 min digitalt möte med Smart Retail's pedagog. Få prisuppgifter och bekanta dig med plattformen och utbudet för att få en förståelse för hur du kan använda läromedlet i dina kurser på yrkesutbildningen.

Följ med på en rundtur i vår digitala läroplattform!

Vi berättar gärna mer om vårt sätt att jobba. Här ger vi en kort introduktion.

Fler röster om Smart Retail

”Det är kul när branschen ger oss feedback på våra elevers kunskap i personlig styling. Oavsett om eleven har APL i klädbutik eller arbetar med kund i andra stylistsammanhang är utbildningen som vi får genom Smart Retail betydelsefull.”

Anna-Lena Karlsson

- Stylist/frisörlärare, Hahrska gymnasiet, Västerås

”Jag gillar Smart Retails kursmoduler i Hantverksprogrammet för årskurs 1! Ett omfattande material samlat i ett enkelt och effektivt koncept. Och ett mycket bra komplement till undervisningen för självstudier i och utanför klassrummet. Dessutom på svenska och begripligt för våra elever. Det gör allt mycket enklare!”

Ingegerd Ottsjö

- Yrkeslärare, Burgårdens gymnasium, Göteborg

”Materialet kan användas under lektionen och på APL-platser men är också utmärkt för att låta eleverna inhämta kunskap innan man går igenom ett avsnitt i klassrummet. På så sätt är de redan förberedda inför dagens lektion.”

Helena Nordengren

- Yrkesgymnasiet, Örebro