Köpvillkor

Köpregler

Smart Service och Ledarskap AB (556790-2126) ”Smart Retail” marknadsför och säljer utbildningar via våra egna webbplatser. Genom att genomföra ett köp godkänner du våra villkor. Du får tillgång till utbildningen inom 7 dagar efter köptillfället och ett år framåt. 

​​Dessa köpevillkor är gäller, om det inte finns annan tvingande lag som står i strid med våra villkor.  För privatkonsumenter gäller Konsumentköplagen samt Distansavtalslagen.  Mer information kring Konsumentköplagen samt Distansavtalslagen finns på Konsumentverkets hemsida, kov.se. Vid eventuell tvist kommer Smart Retail följa allmänna reklamationsnämndens (ARN) rekommendationer. Mer information härom finns på arn.se.

Betalning

Genom att genomföra ett köp hos oss bekräftar du att du är medveten om att det medför ett betalningsansvar. Smart Retail samarbetar med Klarna, som erbjuder följande betalningsalternativ;

  • Direktbetalning
  • Delbetalning
  • Fakturabetalning
  • Kortbetalning

Alla frågor om betalning eller påminnelseavgifter är en relation mellan dig och Klarna, som Smart Retail inte har del i. Notera gärna att om du betalar via faktura eller delbetalning kan Klarna komma att göra en kreditprövning. Eftersom vi överlåtit vår fordran till Klarna är det också viktigt att du förstår att betalning med befriande verkan bara kan göras till Klarna i enlighet med vad som följer av fakturan. Vid frågor angående betalning eller påminnelseavgifter kontaktar du Klarna direkt på 08-120 120 10. Klarnas villkor kan du läsa på denna länk.    

Genomförande

Undervisningen bedrivs via en digital lärplattform/Learning Management System. För att kunna ta del av utbildningsmaterialet och genomföra utbildningen så kommer du bli erbjuden att skapa ett konto på lärplattformen. Villkoren för hantering av persondata för lärplattformen läser du här: 

Utvärdering

Vi på Smart Retail värdesätter självklart våra deltagares synpunkter och upplevelser och erbjuder således dig möjligheten att ge feedback på din upplevelse av utbildningen. Detta sker formellt i samband med att diplom/intyg/certifikat delges men du kan alltid kontakt oss på Smart Retail när som under utbildningens gång för att delge dina synpunkter.
Kursansvarig: mirjam@smartretail.com

Nöjd-kund-garanti

Skulle du mot förmodan inte vara nöjd med en utbildning kan du inom 30 dagar från köpdatumet häva ditt köp förutsatt att du inte slutfört utbildningen. Detta måste meddelas skriftligt till mirjam@smartretail.com

Ångerrätt

När du köper en utbildning har du normalt 14 dagars ångerrätt där du kan meddela oss att du ångrar köpet. Ångerrätten gäller från den dag du får tillgång till utbildningen. Om tidsfristen löper ut på lördag eller annan allmän helgdag (och julafton och nyårsafton) förlängs tidsfristen till därpå följande vardag. Obs. Om du påbörjat utbildningen gäller ej ångerrätten. Om du vill ångra ditt köpa meddela oss på mirjam@smartretail.com

Du kan också meddela oss genom att fylla i och posta Konsumentverkets blankett till oss, blanketter hittar du här: Ångerrätt. Du skickar blanketten till oss på följande adress:

Smart Service och Ledarskap i Sverige AB
Flaxenviksvägen 41
184 63 Åkersberga. 

Om du använt ångerrätten enligt ovan så kommer vi att tillse att hela det belopp du betalat för utbildningen återbetalas senast inom 14 dagar från att vi mottagit ditt meddelande.

Hör av dig!