Avicii Experience

Smart Retail och Avicii Experience har inlett ett samarbete för att på olika sätt skapa möjligheter för att inspirera till kreativitet, reflektion och samtal för ett bättre mentalt mående för barn och ungdomar.

Avicii Experience är ett interaktivt hyllningsmuseum till minnet av Tim ”Avicii” Bergling. Denna utställning berättar historien om Tim och hans resa ifrån pojkrummet till världsturnéerna. Avicii Experience har ett nära samarbete med Tim Bergling Foundation som på olika sätt främjar forskning och organisationer som verkar för att förebygga psykisk ohälsa.

Avicii Experience erbjuder pedagoger lärarhandelning som stödjer undervisningen före, under och efter besöket. Eleverna får en guidad visning och en engagerande interaktiv upplevelse där ni får leva er in i olika delar av artisten Avicii, och personen Tims liv och karriär.

Specialerbjudande Avicii Expereince

  • Klassbiljett (max 30 elever) med guidad visning och lärarhandledning 2.000 Kr (ordinarie pris 4.000 Kr)
  • För att ta del av erbjudandet, mejla sales@aviciiexperience.com och uppge SmartRetail.
  • Erbjudandet gäller för besök under perioden 2024-01-08 – 2024-03-31
  • Erbjudandet är giltigt för skolor som samarbetar med Smart Retail under läsåret 23/24

Läs mer på www.aviciiexperience.com

Vi på Smart Retail är stolta över att få positiv respons från lärare om våra klassrumsaktiviteter, som uppmuntrar elever att reflektera och samtala om känslor och relationer. Efterfrågan är stor och vi ser fram emot att utveckla vårt utbud med fokus på livskunskap och mental välbefinnande. Detta samarbete markerar början på denna spännande resa.

Vi välkomnar dina idéer, tips och förslag på hur vi kan fortsätta att arbeta tillsammans för att göra en positiv skillnad. Tveka inte att höra av dig till oss.

//Teamet på Smart Retail

Hör av dig!