Become A Better Colorist - Partner - Smart Retail

Become A Better Colorist

“Become A Better Colorist” – ett banbrytande varumärke som erbjuder både omfattande kunskaper och transformerande kurser. Strategin är enkel men kraftfull: Färg ska vara tydligt, enkelt och roligt!

Om

“Become a better colorist” är ett koncept som består av både en bok och utbildningar. Become A Better Colorist är helt produktneutral och handlar om hur färg fungerar med hår på ett TYDLIGT, LÄTT och KUL sätt. Sedan augusti 2021 är “Become A Better Colorist” ett registrerat varumärke i hela EU. Om du vill bli en av de bästa koloristerna, då kan du lita på att varumärket “Become A Better Colorist” tar dig hela vägen.

Från och med augusti 2021 har “Become a better colorist” varit ett registrerat varumärke i hela EU, vilket signalerar vårt åtagande för kvalitet och innovation inom branschen. Du kan lita på vårt varumärke för att vägleda dig på vägen till att bli en av de bästa färgteknikerna inom området. Camilla Rörstrand, visionären bakom “Become a better colorist”.

Skapare av varumärket

Jag är Camilla Rörstrand och som frisör, salongsägare, legitimerad lärare, utbildare och färgproduktutvecklare för flera tillverkare har jag arbetat i branschen i över 30 år.

Det har varit oerhört givande att utbilda frisörer, färgare, lärare, studenter, pedagoger och säljare i hela Norden och Europa.  Som ett resultat av denna erfarenhet och min kärlek till färg kan jag uppfylla min dröm genom att ge all denna kunskap till frisörbranschen i form av ett helt nytt och innovativt koncept med titeln “Become a better colorist.”

Med över 30 års erfarenhet som frisör, salongägare, licensierad lärare, utbildare och produktutvecklare inom färg har jag ägnat min karriär åt att dela med mig av min passion och expertis över hela Norden, Europa och nu även i USA.

Nu är jag glad att samla all denna kunskap i ett banbrytande koncept designat för att lyfta frisörbranschen. “Become a better colorist” är mer än bara ett varumärke – det är ett åtagande att göra färgläran enkel, tydlig och rolig för alla inblandade.

I samarbete med Smart Retail och Frisörföretagarna har boken “Become a better colorist” digitaliserats och är tillgänglig för frisörskolor genom det digitala utbildningsprogrammet Smart Retail “Heads”.

Tillsammans strävar vi efter att göra den värdefulla kunskapen från boken tillgänglig på ett interaktivt sätt, vilket gör inlärning och kunskapstester enkla, tydliga och roliga för eleverna.

Med den digitala lärplattformen kan eleverna interagera med materialet på ett engagerande sätt, vilket förhoppningsvis kommer att öka deras förståelse och färdigheter som färgtekniker och befästa säkra kunskaper inför både delprov och arbetsliv. Dessutom blir det roligare, enklare och tydligare att utbilda inom färglära för frisörer.

“Det som var sant igår är inte sant idag. Därför är mitt nöje att få erbjuda era elever den högst aktuella färgläran från min kunskap och bok “Become a better colorist” i den digitala utbildningen – Smart Retail Heads.” – Camilla Rörstrand

Läs mer om Become A Better Colorist på deras hemsida!

 

Hör av dig!