Nu lanserar vi Heads – Lär av den svenska frisöreliten

15 Aug 2024
Den digitala läroplattformen är utvecklad i samarbete med branschens främsta experter och kvalitetssäkrad av Frisörföretagarna, allt för att underlätta din vardag som frisörlärare och förbereda dina elever på bästa möjliga sätt.

Läs mer här

Du kan kostnadsfritt pröva läromedlet – kontakta Sandra


Heads är en helomfattande, interaktiv plattform som utvecklats i nära samarbete med frisörbranschens främsta experter. Plattformen är designad för att följa Skolverkets mål och riktlinjer för frisörutbildningen och fungerar som ett komplement till den praktiska undervisningen i skolans och branschens salonger.
Med Heads får eleverna tillgång till aktuell kunskap och branschexpertis, levererad på svenska, direkt från landets frisörelit. Detta digitala verktyg är inte bara ett stöd i det dagliga lärandet, utan även en resurs för att rusta eleverna inför det kommande generationsskiftet inom branschen. År 2030 kommer hela 24 procent av dagens verksamma frisörer att ha uppnått pensionsålder, vilket gör det ännu viktigare att utbilda och inspirera nästa generation frisörer.

Prova kostnadsfritt fram till 20 september

För att ge dig möjlighet att uppleva hur plattformen fungerar, erbjuder vi en kostnadsfri testperiod fram till den 20 september. Vi skulle verkligen uppskatta om du vill testa verktyget med dina elever och ge oss din värdefulla feedback. Läs mer här om våra nya kurser för frisörlärare

Anmäl dig enkelt via denna länk – det tar bara fem minuter.

Fördelar med Smart Retail Heads:

  • Förenkla din vardag genom att följa och bedöma era elevers framsteg digitalt.
  • Säkerställ en engagerande och likvärdig utbildning för alla dina elever, oavsett var de befinner sig.
  • Slipp skapa eget material – allt är kvalitetssäkrat och ständigt uppdaterat av Smart Retail och våra samarbetspartners.
  • Efter testperioden erbjuder vi en introduktionsrabatt på 20% för elevlicenser under hela läsåret.”

Vi ser fram emot att höra dina tankar och hoppas att du vill vara med och forma framtidens frisörutbildning tillsammans med oss.

Kontakta vår skolansvariga

Sandra Johansson

073-0344217

Smart Retail I Sverige AB

Senaste nytt från Smart Retail

Vi lär oss ständigt mer och utvecklar idéer som speglar handelns förändringar och därmed nya behov i branschen. Här kan du läsa om vad vi håller på med just nu.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Följ oss på Smart Retail och ta del av vad som händer både i branschen, vad som är nytt inom vår utbildningsplattform och vad som händer här på Smart Retail.