Frukost webbinarium Detaljhandelns Utmanande Verklighet

07 Feb 2024

Välkomna till min frukostföreläsning där vi ser över det komplexa landskapet som utgör detaljhandelns verklighet.

Begreppet “anställningsbarhet” och dess betydelse i detaljhandelsbranschen idag. Vilka nyckelkompetenser krävs för att trivas och växa i denna dynamiska och konkurrensutsatta sektor?

Det detaljhandel specifika dilemmat som står i fokus är den växande nödvändigheten av hållbar konsumtion och samtidigt kundernas oföränderliga fokus på pris och den oupphörliga lusten att handla. Hur kan detaljhandelsföretag möta detta komplexa dilemman och skapa hållbara affärsstrategier som balanserar både miljöansvar och konsumentnöjdhet?

Vi fortsätter sedan med att belysa företagens strävan att navigera genom lönsamhetsutmaningarna, där kostnadsökningar och minskade marginaler skapar en påtaglig påfrestning. Vilka åtgärder kan detaljhandelns aktörer vidta för att överleva och blomstra i denna ständigt föränderliga verklighet?

Avslutningsvis riktar vi vårt fokus mot fastighetsägare inom detaljhandeln och deras ökande utmaningar med tomma lokaler i köpcentrum och stadsdelscentrum. Hur kan dessa utmaningar förvandlas till möjligheter och bidra till att forma framtidens detaljhandelsmiljö?

Varmt välkomna till frukostföreläsningen som utforskar detaljhandelns dynamik och identifierar strategier för att möta dess utmanande verklighet.

Onsdag den 13 mars

8.30-9.00

OBS. Ingen anmälan krävs och inga personliga uppgifter sparas.


Föreläsare

Tommy Hellström

I have accomplished high sales growth and high brandsympathy in the companies I have worked in and for.
My ability to help my customers to strengthened their business through managing SERVICE towards the demand position in the market have made Moment of Truth AB one of the most respected consultants in the Swedish market.

Senaste nytt från Smart Retail

Vi lär oss ständigt mer och utvecklar idéer som speglar handelns förändringar och därmed nya behov i branschen. Här kan du läsa om vad vi håller på med just nu.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Följ oss på Smart Retail och ta del av vad som händer både i branschen, vad som är nytt inom vår utbildningsplattform och vad som händer här på Smart Retail.