Smart Retail Event i Göteborg

15 Feb 2023

Välkommen till en inspirerande kväll tisdagen den 28:e mars från kl 17.30

Hur ska vi skapa en värdefull kundupplevelse och en framgångsrik säljresa som leder till ökad omsättning i vår fysiska handel? Kundens upplevelse påverkar direkt företagets framgång.

Vi vill nu bjuda in dig till en kväll full av kunskap och entusiasm där vi pratar om hur rätt utbildning, träning och engagerade medarbetare fångar säljpotentialen i den fysiska handeln. Allt från det personliga mötet till mekanisk och strategisk påverkan. Vi tittar på nya verktyg och träningsmetoder för våra medarbetare. Samma medarbetare som varje dag gör den stora skillnaden för kunden och vår verksamhet ute i vår butik.

Kom och lyssna på inspirerande klokskap i både teori och praktik. Passa på att träffa kollegor inom svensk detaljhandel, restaurang och hotell. Vi bjuder på mat och dryck och tre mycket intressanta föreläsare. Varmt välkommen!

Vi tar emot din intresseanmälan här. https://forms.gle/dJXB19wTd6pvfWpz9

Föreläsare och panelsamtal

Pia Olsson

People and Culture Manager IKEA Groupe

Succession planinternidentifiering av personal för att bli blivande chefer, vad är det och hur ser processen ut. Betydelsen av utbildning i den personliga utvecklingen.

Malin Sundström

– Ekonomie Doktor och handelsforskare

Föreläsningen bygger på en pågående forskningsstudie om svenska butikskedjors förändrade strategier under kris. Malin ger en bild över kedjebutikers förändrade strategier, lyfter fram kloka strategier samt varnar för farliga vägval. Malin förklarar också hur förändrade strategier kommer att påverka butiksarbetet.

Anna Karin Holck

Country Retail Manager Bestseller Stores Sverige

”Det finns stor potential i fysisk handel när vi lyfter blicken och vågar förändra” är rubriken till Anna Karins föreläsning. Anna Karin berättar om företagets modell och arbetssätt i att skapa mod och samtidigt ge förtroende till dem som möter kunden direkt på lokal marknad. När man får förtroende och blir delaktig växer man. Framgång föder sedan ny framgång.

Avslutande panelsamtal med involvering av alla deltagare.

Information

Dag:

Tisdag 28:e mars

Tid:

17:30-20:00 (Föreläsningarna 18:15-19:30)

Plats:

Meddelas vid anmälan centralt i Göteborg

Svar:

Först till kvarn, svara senast 24:e februari till: info@smartretail.com

Avsändare

Smart Retail / Mirjam Kellermann / Anne Hesselgren / Sandra Johansson / Tommy Hellström

I samarbete med KOM Agency och Moment of Truth

Senaste nytt från Smart Retail

Vi lär oss ständigt mer och utvecklar idéer som speglar handelns förändringar och därmed nya behov i branschen. Här kan du läsa om vad vi håller på med just nu.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Följ oss på Smart Retail och ta del av vad som händer både i branschen, vad som är nytt inom vår utbildningsplattform och vad som händer här på Smart Retail.