SMART rekryterar ny erfaren skolpedagog

22 Sep 2022

Sandra Johansson har jobbat med Smart under en lång tid, först som stylistlärare på Ådalsskolan i Kramfors där hon är uppvuxen längs den underbara sträckan vid Höga kusten.
Som utbildad yrkeslärare och skolpedagog upptäckte Sandra Smart styling träning tidigt. Hon gillade ett utbildningsmaterial som var varierande och hade ett tydligt pedagogiskt syfte och älskade redan då att jobba digitalt. 

Sandra hamnade i Stockholm på vår lärarutbildning och förblev kär i läromedlet. När Realgymnasiet behövde en duktig yrkeslärare tog Sandra jobbet och flyttade med tre små barn till Värmdön i Stockholm. På Real fick hon fortsätta att jobba med Smart och passade på att ringa på dörren hos mig på kontoret. ”Hallå, Mirjam jag har en massa idéer och jag vill var med och utveckla Smart. Jag diggar läromedlet.”

Jag blev helt paff av hennes driv och positiva attityd och gav mig tid att fundera på hur och var Sandra kunde komma in i vårt arbete.

När Skolverket ändrade Stylistprogrammet fick Sandra i uppdrag att skriva våra nya avsnitt för frisör, barberare -och makeup stylist, allt det gjorde hon mer eller mindre på fritiden under ett helt år. I övrigt fortsatte hon att jobba som stylistlärare på Gustavsbergs gymnasium. Vi var väldigt nöjda och från och med HT 2022 är nu Sandra helt ansvarig för hela vår skolverksamhet och jobbar nu på Smart. Hon har även satt sig in i alla delar som handlar om handelsprogrammet och Skolverkets mål och krav kring försäljning och serviceprogrammet.

Vi hoppas att Sandra kan bli en superresurs för alla våra lärare som nu kan få massor av tips och pedagogisk hjälp med hur man undervisar om man går lärlingsprogram, särskola eller vanlig gymnasieklass med vårt läromedel.
Jag och Tommy, som helt och hållet kommer från näringslivet, är mycket glada att äntligen få en resurs som är expert på skola och Skolverk. Äntligen någon som på riktigt förstår lärarnas vardag.
Så hör av dig till Sandra med vilka frågor du än har i ditt arbete som lärare med vårt läromedel. Hon har grottat ner sig ordentligt i materialet och har hittat många inspirationsrika vägar som hon gärna delar med sig av. Dessutom älskar vi att få ta del av era tips och tankar kring materialet.

Sandra kan du nå på 073-0344217 men börja med att skicka ett mail så ringer hon upp och ni kan boka ett möte. sandra.johansson@smartretail.com

Senaste nytt från Smart Retail

Vi lär oss ständigt mer och utvecklar idéer som speglar handelns förändringar och därmed nya behov i branschen. Här kan du läsa om vad vi håller på med just nu.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Följ oss på Smart Retail och ta del av vad som händer både i branschen, vad som är nytt inom vår utbildningsplattform och vad som händer här på Smart Retail.